Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

in ,

Nintendo, Switch için yeni oyunlarını duyurdu

Nintendo, Switch için yeni oyunlarını duyurdu

Nintendo, Switch için yeni özel oyunları duyurdu. Yapımların fragmanlarını da yayınlayan şirket, oyunseverlerin ilgisini çekmeyi başardı.

Konsol savaşları tüm hızıyla devam ediyor. Lider Xbox ve PlayStation, dokuzuncu nesil ürünleriyle rekabet ederken, yarışı arkadan başlatan ve Microsoft'u geride bırakan Nintendo, Switch sayesinde birbiri ardına rekorlar kırıyor. Başarının sırrının özel oyunlarda olduğunu fark eden şirket, geçtiğimiz günlerde düzenlediği özel bir etkinlikle yeni oyunlarını görücüye çıkardı.

Nintendo Switch için duyurulan yeni oyunlar

Zelda Efsanesi: Krallığın Gözyaşları

Hyrule'nin uçsuz bucaksız topraklarına ek olarak, Legend of Zelda serisinin en yeni oyunu sizi göklere ve ötesindeki uçsuz bucaksız bir dünyaya götürüyor. Devam oyunu The Legend of Zelda: Breath of the Wild, 12 Mayıs 2023'te Nintendo Switch için çıktığında bu heyecan verici yeni macerada Link'e katılın.

Youtube videosu

SDNShiftdelete.net

Yangın Amblemi

Fel Dragon'a karşı savaşta, dört krallık bu büyük kötülüğü ortadan kaldırmak ve mühürlemek için diğer dünyalardan kahramanlarla bir araya geldi. Bin yıl sonra bu mühür zayıfladı ve Fell Dragon yeniden uyanmak üzere. Bir İlahi Ejderha olarak, dünyanın dört bir yanına dağılmış Amblem yüzüklerini toplayın ve kaderinize uygun çeşitli stratejiler ve güvenilir ayarlar kullanarak Elios kıtasına barış getirin.

Marth ve Celica gibi eski Fire Emblem oyunlarından efsanevi kahramanları çağırın ve savaşın ve bu yeni hikayede güçlerinizi birleştirin. Sıra tabanlı bir strateji oyunu olarak bilinen Fire Emblem serisi, stratejinizi dikkatli bir şekilde oluşturmak için özelleştirebileceğiniz ve etkileşime girebileceğiniz yeni karakterlerle geri dönüyor. Fire Emblem Engage, 20 Ocak 2023'te Nintendo Switch'te piyasaya sürülecek.

Youtube videosu

SDNShiftdelete.net

Kirby'nin Dreamland Deluxe'e Dönüşü

Efsanevi Wii oyunu yeni haberlerle geri dönüyor. Bir gün, gizemli bir uzay gemisi Popstar gezegenine iner. Kirby ve arkadaşları, gizemli Magolor'a yardım etmek için heyecan verici bir maceraya atılırlar.Kirby belirli düşmanları emdiğinde çeşitli kopyalama yeteneklerine erişebilir. Yerel çok oyunculu ile 4 oyuncu aynı konsolda bu maceraya birlikte çıkabilir, herkes favori kopyalama becerilerini kullanarak aynı anda Kirby olarak oynayabilir.

Ayrıca eski seriden dönen Samurai Kirby ve seriye yeni eklenen Magolor's Tome Trackers dahil olmak üzere oynanacak bir mini oyun koleksiyonu da var. Kirby's Return to Dream Land Deluxe, 24 Şubat 2023'te Nintendo Switch'te yayınlanacak.

Youtube videosu

SDNShiftdelete.net

4

Yeni Pikmin oyununun fragmanı sessiz bir park ve uyuklayan bir Bulborb gösteriyor, ancak bir şeyler eksik… Pikmin! Nerede olabilirler? Nintendo Switch için piyasaya sürülecek olan bu yeni oyun hakkında daha fazla detay, 2023'teki lansmanından önce açıklanacak.

Youtube videosu

SDNShiftdelete.net
REKLAM

Source link

Written by Değişik Adam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call of Duty Modern Warfare 2 sistem gereksinimleri açıklandı!

Call of Duty Modern Warfare 2 sistem gereksinimleri açıklandı!

Uncharted: Legacy of Thieves PC'ye geliyor!

Uncharted: Legacy of Thieves PC’ye geliyor!

Back to Top