Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

in ,

Ubisoft’tan Avatar bekleyenlere kötü haber!

Ubisoft'tan Avatar bekleyenlere kötü haber!

Ubisoft, geliştirmek için odaklandığı bir oyun olan Avatar: Frontiers of Pandora’yı ertelediğini duyurdu.

oyun Dünyanın en önemli şirketlerinden biri olan Ubisoft, uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni bir oyun için 2009 yılında piyasaya çıkıyor ve Avatar'ın çalkantılı dünyasını anlatıyor. Ancak, şirket Avatar: Pandora'nın Sınır Toprakları oyunu bekleyenlere kötü haberi duyurdu.

Avatar: Frontiers of Pandora, 2023'e veya 2024'ün başlarına ertelendi

Ubisoft ilk olarak Haziran 2021'de uygulamaya koydu. Ubisoft İleri Etkinlikte Avatar: Frontiers of Pandora adlı oyununu tanıttı. Etkinlikte şirket, 2022'de bir sürüm sözü verdi. Ancak son gelen bilgiler bu sözün tutulmadığını gösteriyor.


Sony, oynarken kazanan PlayStation Stars'ı duyurdu

Sony, oynarken kazanan PlayStation Stars'ı duyurdu

Sony yeni bir sadakat programı başlattı. PlayStation Stars, oyuncuları PSN'de kullanılabilecek puanlarla ödüllendirecek.

Geçen Perşembe, Ubisoft ilk çeyrek kazançlarını açıkladı. Bu duyuru sırasında şirket, yaklaşmakta olan Avatar oyunu hakkında bilgi verdi. Yaklaşan oyunun mükemmel olmasını istediğini her fırsatta yineleyen Ubisoft, bu nedenle oyunu 2023'e veya en geç 2024'ün başlarına ittiğini açıkladı.

Avatar: Pandora'nın Sınır Toprakları

Şirket, yeni Avatar oyununun her anlamda çok iyi olmasını istiyor. Ubisoft CEO'su Yves Guillaume kazanç raporunu açıkladığı gibi, "mükemmel rotasyon için” maçın ertelendiğini vurguladı. Gillem bu konuda şu açıklamaları yaptı:

Avatar: Frontiers of Pandora'yı video oyun endüstrisinde bir marka haline getirmek istiyoruz. Mükemmel bir şey bulmamız bizim için önemli. Bu ek geliştirme süresi, sektör genelindeki mevcut üretim kısıtlamalarının bir yansıması olsa da, ekiplerimiz için hem esneklik hem de yüksek üretkenlik sağlamak için mümkün olan en verimli çalışma ortamını yaratmaya kararlıyız.

Avatar: Pandora'nın Sınır Toprakları

Ön bilgilere göre Avatar: Frontiers of Pandora, önümüzdeki yıllarda PS5, Xbox Series S/X, PC, Stadia ve Amazon Luna için çıkacak. Öte yandan, yakında vizyona girmesi beklenen devam oyunu Avatar: The Last Airbender'ın Aralık 2022'de çıkması planlanıyor. Transferin bununla ilgili olup olmadığı henüz bilinmiyor.

REKLAM

Source link

Written by Değişik Adam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Epic Games Store iki ücretsiz oyun veriyor!

Epic Games Store iki ücretsiz oyun veriyor!

The Last of Us Part I Remake'ten ığışlandıran video!

The Last of Us Part I Remake’ten ığışlandıran video!

Back to Top